Відгуки про роботу студії

П.І.Б.: Сардак Юрій

Компанія: СЕТТІ

Посада: Начальник відділу маркетингу та реклами

Країна, місто: Україна, м.Київ

Дата: 10 грудня 2003 року

Наші спеціалісти проаналізували розроблений веб-сайт торгової марки СЕТТІ. Можу сказати, що зроблено його професійно, з урахуванням усіх стандартів Інтернет. Сайт досить інформативний та зручний у використанні. Відвідувач може знайти на сайті необхідну інформацію, зробивши мінімальну кількість дій. Є рядок стану, що показує в якому розділі знаходиться відвідувач безпосередньо в даний момент. Це робить навігацію сайтом ще простіше. Крім цього, досить привабливо представлений модельний ряд продукції. Дизайн відрізняється оригінальністю та барвистістю. Студія врахувала всі наші побажання та зауваження. Дякую. P.S. А головне, що сайт сподобався нашому директору. :)

Виконана робота:

П.І.Б.: Вадим Броніславович

Компанія: АКО

Посада: Генеральний директор

Країна, місто: Україна, м.Київ

Дата: 20 серпня 2003 року

Висловлюємо подяку дизайн студії "FloMaster" за якісно та своєчасно виконану роботу та редизайну (а фактично - розробці) сайту компанії. Всі поставлені перед студією завдання та побажання були виконані, а цілі сайту – інформативність, функціональність, зручність у пошуку необхідної інформації, сучасний дизайн сайту – повністю досягнуто. Сподіваємось на подальшу взаємовигідну співпрацю та бажаємо дизайн студії подальших успіхів та фінансового процвітання.

Виконана робота:

П.І.Б.: Олександр

Компанія: БІЛОТ ІНВЕСТМЕНТ

Посада: Начальник відділу реклами

Країна, місто: Україна, м.Київ

Дата: 23 квітня 2003 року

Мені хотілося б особливо виділити здатність співробітників дизайн студії швидко вникати в особливості та специфіку діяльності замовника, а також їхній професіоналізм і високий ступінь відповідальності. Ви створили сучасний та ефективний сайт для нашої компанії. Дякую!

Виконана робота: