Відгуки про роботу студії

П.І.Б.: Ковальов Олександр

Компанія: Клініка БОРІС

Посада: Начальник IT відділу

Країна, місто: Україна, м.Київ

Дата: 18 жовтня 2007 року

Дуже дякую за роботу. Ми довго морочили Вам голову, переробляли та змінювали свої вимоги. Але Ви міцно трималися і ми задоволені результатом. Молодці!

Виконана робота:

П.І.Б.: Ірина

Компанія: АВТОЛЮКС

Посада: Помічник директора

Країна, місто: Україна, м.Київ

Дата: 12 вересня 2007 року

Дуже вдячна компанії FloMaster за те, що швидко відгукнулися на "пожежу, що виникла" в нашій компанії: зустрічі "на носі", а логотипу (і візиток), немає...
FloМaster - паличка-виручалочка, яка виручила нас! Велике спасибі за швидкість дій та розуміння замовників! Так тримати! Бажаю удачі!

Виконана робота:

П.І.Б.: Шелемех Тарас

Компанія: Євро Капітал

Посада: Операційний директор

Країна, місто: Україна, м.Київ

Дата: 11 травня 2007 року

Дуже сподобалося співробітництво зі студією FloMaster при розробці сайту фінансової компанії: відмінне розуміння потреб клієнта та швидкість роботи команди дизайнерів та верстальників. Всім рекомендую працювати з Фломастера!

Виконана робота:

П.І.Б.: Пилипенка Ростислав

Компанія: ДоброПол

Посада: Генеральний директор

Країна, місто: Україна, м.Севастополь

Дата: 27 квітня 2007 року

Бажаємо висловити велику подяку співробітникам студії FloMaster за створення нашого сайту. Сайт вийшов саме таким, як ми його для себе представляли: цікавий дизайн та інформативний. Окреме спасибі – за терплячість та оперативність. Ваша робота говорить про високий професіоналізм! Ще раз велике спасибі. Успіхів та процвітання Вашої компанії!

Виконана робота: