Відгуки про роботу студії


<П.І.Б.: Велаусов Сергій

Компанія: ДЕКОРУМ

Посада: Начальник відділу

Країна, місто: Україна, м.Київ

Дата: 28 грудня 2004 року

Абсолютно випадково знайшов оголошення в газеті. Зателефонував, оскільки "на носі" була виставка, а сайту наша компанія на той момент не мала. Буквально за кілька днів нам запропонували кілька варіантів дизайну, разом із нашим відділом зовнішньої реклами ми вибрали найкращий, і встигли відкрити свій сайт до виставки. Діти зробили все оперативно і якісно, частина наших клієнтів дізналася про нашу фірму саме з Інтернету. Так що сайт вже окупився і, схоже, не один раз. Приємно, що хлопці працюють професійно, якісно та повністю насолоджують смак наших арт-директорів. Дякую. Дуже рекомендую!

Виконана робота:

П.І.Б.: Васильєва Крістіна

Компанія: Ернтетехнік Франц Беккер Київ

Посада: Фінансовий директор

Країна, місто: Україна, м.Київ

Дата: 11 листопада 2004 року

Я дуже задоволена тим, що наш сайт був досить швидко і якісно розроблений у досить стислий термін (перед виставкою Агрофорум-2004). Дякуємо за дуже ретельний аналіз нашого корпоративного стилю. Вам повністю вдалося його подати на сайті.

Виконана робота:

П.І.Б.: Діанова Яна

Компанія: Видавництво ДЗЕРКАЛО СВІТУ

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м.Київ

Дата: 18 вересня 2004 року

Мені хотілося б подякувати студії ФлоМайстер за злагоджену роботу та творчий підхід до розробки нашого сайту. Спасибі хлопці!

Виконана робота:

П.І.Б.: Андрій Анатолійович

Компанія: приватна особа

Посада: приватна особа

Країна, місто: Україна, м.Київ

Дата: 20 травня 2004 року

Особисто знайомий з хлопцями, з їх стилем роботи та результатами. Можу з упевненістю сказати, що до справи вони ставляться з душею та з уявою (думаю, розвивати думку далі немає потреби), причому роблять замовлення у досить стислий термін. І ще – з ними просто по-людськи приємно працювати!