У Донецьку відкрився перший меблевий гіпермаркет

Незалежне інформаційно-аналітичне видання УРА-Інформ.Донбас, 03.07.2008

28 червня 2008 року у Донецьку відкрився перший мережевий гіпермаркет меблів "MARGO".

Це принципово новий для України формат меблевого магазину. На відміну від торгових центрів, що працюють на умовах оренди з різними підприємцями, всю діяльність "MARGO" координує одна компанія – ТОВ "МАРГО ГРУП". При цьому питання маркетингу, набору персоналу, експлуатації будівлі, постачання та продажу товару вирішуються централізовано.

Для споживачів основна перевага такої концепції - економія часу та коштів, які зазвичай витрачаються на пошуки меблів. Власний відділ закупівель "MARGO" забезпечує широкий асортимент меблів українських та іноземних виробників. Сьогодні це понад 7000 найменувань меблів та предметів інтер'єру, які представлені в одному магазині.

Цінова політика "MARGO" орієнтована на покупців із середнім рівнем доходу, для яких важлива не лише прийнятна ціна, а й якість товару. Саме на цьому робиться акцент при доборі асортименту та розробці регулярних акцій. Низькі ціни на товар компанія встановлює завдяки оптовим закупівлям та низькій націнці.

На думку керівництва компанії, така маркетингова політика дозволить "MARGO" зайняти вільну нішу на вітчизняному меблевому ринку. Компанія "МАРГО ГРУП" протягом найближчих 5 років планується відкрити 10 гіпермаркетів меблів на всій території України.

"Місія, з якою наша компанія прийшла на ринок України - зробити затишний будинок доступним кожному, при цьому доступним не лише у розумінні ціни, а й у розумінні якісного сервісу", - зазначив директор ТОВ "МАРГО ГРУП" Карен Мануков.

Коментуючи відкриття першого гіпермаркету, президент ЗАТ "ФПК "БІС Холдинг" - компанії інвестора, Кирило Гаршин підкреслив, що меблевий ринок на сьогоднішній день є одним із найбільш стрімко розвиваються. "Ми вирішили розпочати розвиток мережі з Донецька, а не зі столиці , як робить більшість компаній. Саме в регіонах ми можемо оцінити реальні потреби людей та адаптувати наші принципи роботи таким чином, щоб вони максимально відповідали очікуванням клієнтів", - сказав Гаршин.


УРА-Інформ. Донбас

Примітка студії:

Наша студія брендингу та графічного дизайну LogoMaster® Studio розробила для гіпермаркету меблів "MARGO" логотип та фірмовий стиль.

Тут можна переглянути роботу з розробки логотипу

Тут можна подивитися роботу з розробки фірмового стилю