Створення презентацій

Розробка дизайну та оформлення презентації в PowerPoint:

До студії звернулися за створенням дизайну та оформленням анімованої динамічної презентації ресторану віртуальних подорожей "Панорама-Тур".

Віртуальні тури таких подорожей дозволяють поринути в атмосферу відпочинку та комфорту, створену спеціально для відвідувачів, наголосити на неповторності інтер'єру або барвистості світлового рішення. За допомогою віртуальних турів не можна нагодувати-напоїти, але можна реалістично показати, як це може бути насправді – безперечний плюс як для романтичної вечері на двох, так і для корпоративного тематичного вечора чи сімейної урочистості.

Ви даєте потенційному клієнту гарну можливість візуально познайомитися з рестораном і показати йому все, що не в змозі розповісти, а у клієнта відразу виникне відчуття присутності та Вашої відкритості, що позитивно відбивається на вашій привабливості та іміджі. І вибираючи ваш ресторан, клієнт користуватиметься не тільки сухою інформацією про заклад, а й придбаним (нехай і віртуально) відчуттям затишку за час віртуальної подорожі. І будьте певні, що він зробить замовлення саме у Вас.

Ми постаралися все це яскраво викласти у розробленій презентації в PowerPoint.