Работы по разработке сайтов

Розробка сайту:


Універсальна страхова агенція

Універсальне Страхове Агентство є частиною міжнародної інвестиційної групи UA Invest Group, представленої в Україні консалтинговою компанією UA Invest Consult, відомою своїм партнерством із такими лідерами європейського бізнесу у своїх галузях, як Societe Generale Group (Франція), Hertz (США), DAXX (Голландія), Teleperformance (Франція), яка успішно здійснила у 2005-2009 роках виведення на український ринок таких компаній як ALD Automotive (Societe Generale Group); Hertz Lease, Hertz Rent-a-Car та Hertz Equipment Rental, ProstoFinance/ПроФінБанк (Societe Generale Group), DAXX Ukraine, Teleperformance Ukraine.

http://www.ua-uia.com.ua




Відгук про виконану роботу

П.І.Б.: Крисанов Димитрій Валерійович

Компанія: UA Invest Consult, проект «Універсальна Страхова Агенція»

Посада: Керівник Проекту

Країна, місто: Україна, м. Київ

Дата: 11 березня 2014 року

Ми дійсно задоволені тим, що в результаті попередніх процедур вибору постачальника послуг на розробку логотипу, фірмового стилю та веб-сайту ми зупинилися на команді, яка працює під брендами “FloMaster” та “LogoMaster”.

Саме вони відразу зрозуміли, що нам потрібно, вони єдині сказали, що наші уявлення про сучасну реалізацію далекі від реалій сьогоднішнього дня, все ж таки їх конкуренти казали: «добре, зробимо, як ви хочете…».

Вдалою виявилася ідея поєднання процесу розробки логотипу та фірмового стилю в рамках практично тієї ж студії, що й сайту.

Робота над проектом зі студіями “FloMaster” та “LogoMaster” виявилася легкою, простою, зрозумілою, передбачуваною та повністю в обумовлених часових та грошових рамках. На будь-які наші «забаганки» відповідь «ми подивимося, що і як можна зробити» звучала набагато частіше, ніж категоричне «ні, це неможливо».

Один з небагатьох випадків у моїй особистій багатій практиці, коли віддача від партнера майже завжди перевершувала очікування.