Работы по разработке сайтов

Розробка сайту:


ЕФЕКТИВНІ ІНВЕСТИЦІЇ

www.ei.co.ua

Компанія з управління активами надає такі послуги як: реалізація інвестиційної стратегії клієнта, фінансування проектів інвестування в нерухомість, управління корпоративними інвестиційними потоками, індустріальний девелопмент.

http://www.ei.co.ua

Відгук про виконану роботу

П.І.Б.: Ковальчук Микола

Компанія: ТОВ "КУА "ЕФЕКТИВНІ ІНВЕСТИЦІЇ"

Посада: Старший юрист

Країна, місто: Україна, м. Київ

Дата: 05 червня 2013 року

У певний момент настала потреба створити сайт нашої компанії. Важко в тому достатку різних веб-студій і фрілансерів знайти потрібного фахівця, який порадить, введе в курс основних тенденцій сучасного веб-дизайну, та й зробить усе те, про що мрієш, але не можеш цього висловити виразно.

Не скажу, що ми прийшли до студії "Фломастер" за рекомендацією. Ми взагалі про неї не чули раніше. Але нам показали портфоліо їхніх робіт, і ми побачили, що основні тенденції в їх дизайні сайтів - це саме те, що нам подобається.

Створення навіть сайту-візитки – вельми відповідальний етап. Це схоже на приказку "Зустрічають по одягу...", але на сучасний лад.

Що ми мали на початку? Наш стильний логотип, певний перелік корпоративних кольорів, і невиразне розуміння концепції, наповнення самого сайту.

Близько одного тижня зайняв підготовчий етап – узгодження зовнішнього вигляду шаблону сторінки. Потім почалася підготовка фотографій та тексту. Оскільки майже всі фотографії у нас свої, то треба було знімати їх у різних регіонах України.

Дуже цікавим задумом була порада використовувати чорно-білі фото на великій сторінці сайту.

Можемо відзначити, що всі наші побажання були терпляче вислухані, і наскільки можна - втілені. Дуже оперативно реагують співробітники студії на всі наші пропозиції, виправлення. Обґрунтованість кожного елемента дизайну та його необхідність на сторінці просто і зрозуміло пояснювалися. Але й багато наших побажань було прийнято з інтересом – наприклад, тісна інтеграція із соціальними мережами та заміна великого обсягу фотографій на невеликі відеосюжети.

Загалом можемо сміливо рекомендувати студію "Фломастер" для співпраці у створенні веб-сайтів.