Работы по разработке сайтов

Розробка сайту:


Одескабель-Коаксіал

Завод з виробництва кабелю. ТОВ «Одескабель-Коаксіал» представляє радіочастотні коаксіальні, кабелі для охоронно-пожежної сигналізації, спеціальні кабелі, акустичні кабелі.

Цього року в студії було розроблено другу версію сайту:

http://www.rg-cable.com.ua

http://www.rg-cable.com.ua/index_uk.php?p=2

У процесі роботи для дизайну сайту нашими фахівцями були розроблені кабелі в тривимірній графіці. Робота була виконана у 3D Studio Max за допомогою системи рендерингу V-Ray.

Відгук про виконану роботу

П.І.Б.: Олексій Зеленін

Компанія: ТОВ "ОДЕСКАБЕЛЬ-КОАКСІАЛ"

Посада: Заступник директора

Країна, місто: Україна, м.Одеса

Дата: 15 червня 2010 року

Перше знайомство зі студією FloMaster у нас відбулося далекого 2004-2005 року. Тоді було завдання створити зручний та функціональний сайт, з чим студія впоралася дуже добре. Але час іде – змінюються підходи та тенденції створення сайтів. Наш сайт застарів і ми вирішили повністю його поміняти.

Таким чином наша компанія вирішила знову звернутися в студію FloMaster за створенням нового сайту, т.к. ми високо цінуємо надійність у бізнесі, яку гарантувала нам співпраця з вашою компанією протягом усіх цих років. При створенні нового сайту ми були приємно здивовані новими, я б сказав повністю європейськими підходами до роботи. Приємно працювати в атмосфері взаємного розуміння та поваги. Новий сайт вийшов таким, яким ми його бажали бачити. Він нам дуже подобається!

Бажаємо вашому бізнесу подальшого процвітання та сподіваємося, що результати співпраці між нашими компаніями сприятимуть зростанню та розвитку бізнесу наших компаній.

Виконана робота:



Перша версія сайту (2004 рік):

http://www.rg-cable.com.ua