Работы по разработке сайтов

Розробка сайту:


Адвокат Сергій Бевз

www.bevzlaw.com

У сучасному світі високої конкуренції та великого інформаційного потоку звернути на себе увагу та утримати клієнтів є непростим завданням. Попит на послуги адвоката завжди буде актуальним. Створення сайту – це чудовий спосіб заявити про себе, а також забезпечити ефективну рекламу послуг адвоката. Спеціальний сайт для інформування та юридичних консультацій населення підвищить рейтинг та відбудує від конкурентів.

Сайт створюється з метою його максимальної комерційної ефективності та відображення індивідуальності адвоката. Тому до початку роботи над ресурсом фахівці нашої студії провели ретельний моніторинг та аналіз даного сегменту ринку послуг адвокатів. У роботі над сайтом брали участь наші фахівці з маркетингу, брендингу та PR-послуг. Разом із Клієнтом було розроблено технічне завдання, на основі якого було створено сучасний, стильний та адаптивний сайт.

Сергій Владиславович Бевз, як успішний адвокат, основні напрямки своєї діяльності визначив як надання ефективних, швидких та високоякісних юридичних рішень, розуміючи, що для досягнення високих результатів необхідно передбачати та реагувати на виклики та проблеми, з якими можуть зіткнутися його клієнти у процесі підприємницької діяльності, державної служби та у повсякденному житті.

http://www.bevzlaw.com