Створення презентацій

Розробка дизайну та оформлення презентації в PowerPoint:

Компанія "GARANT" стабільно працює на ринку України з 1998 року. За цей час була створена мережа взуттєвих магазинів, загальною площею понад 2000 м 2 . Компанія здійснює прямі поставки взуття з Китаю, Туреччини та України. У магазинах покупець може знайти взуття будь-якого стилю – тут представлені як класичні та елегантні моделі, так і ультрасучасні молодіжні: в'єтнамки, босоніжки (каблук, низький хід, танкетка), кросівки (чоловічі, жіночі, підліткові), туфлі, мокасини, кеди, сандалі , балетки, чоботи гумові, ажурні, шкіряні, черевики.

Компанія Garant сегментує широкий спектр своєї продукції шляхом постійної презентації нових додаткових марок. З цією метою постійно вивчається ринок та пропонуються найбільш оптимальні бренди за співвідношенням: ціна-якість. Метою створення мережі магазинів стало бажання задовольнити потреби покупців у недорогому, але в той же час якісному взутті.

У нашу студію звернулися за розробкою логотипу та створенням дизайну оформлення презентації. Було розроблено дві версії презентації – у форматі PowerPoint та для друку у поліграфії (.pdf). Робота була виконана в дуже стислий термін - 2 робочі дні.