Технології просування та розкрутки сайту

Технології просування та розкрутки сайту в Києві (Україні)

Сайт - це обличчя вашої компанії в інтернеті. Він відображає її індивідуальність та особистий стиль. В даний час просування та розкрутка сайту в пошукових системах є найефективнішим способом інтернет-реклами. Оптимізація, розкручування ресурсу дозволяє вирішити відразу кілька важливих маркетингових завдань та залучити цільових відвідувачів на ваш ресурс. Багато хто на власних сайтах вже переконався, що оптимізація сайту під пошукові запити - це найвигідніший і оптимальний спосіб залучити на сайт клієнтів, а також збільшити прибуток своєї компанії.

Що таке пошукове просування сайту чи пошукова оптимізація?

Просування сайту в пошукових системах або пошукова оптимізація сайту - це комплекс робіт, спрямованих на покращення займаних позицій вашого сайту в пошукових системах.

За статистикою мережі Інтернет, близько 70-80% відвідувачів різних сайтів та інтернет-магазинів приходять на ресурси із пошукових систем. Просування веб-сайтів дозволяє досягати високих позицій у результатах видачі пошукових систем за пошуковими запитами. Таким чином, ваш сайт приваблює більшу частину цільових відвідувачів, майбутніх потенційних клієнтів.

Наша студія веб-дизайну пропонує повний комплекс послуг із успішного просування сайту у мережі Інтернет. За допомогою розкрутки сайту наші досвідчені фахівці донесуть інформацію про Вашу продукцію або послуги цільової аудиторії, значно збільшивши потік потенційних клієнтів на сайт.

Методи просування та оптимізації сайту

Конкретні методи просування та оптимізації Вашого сайту повністю залежать від поставлених цілей та особливостей Вашої компанії. Тому для кожного веб-сайту необхідно слідувати індивідуальному комплексному плану просування, що враховує цілі та особливості конкретної компанії.

Існує кілька основних способів просування сайтів у пошукових системах. Кожен спосіб просування відрізняється від іншого технологією оптимізації веб-сайту. У цьому ефект від системи просування різний.

Основною метою першого способу просування сайту є досягнення високого рейтингу у пошукових системах за певним запитом слів (пошукових запитів).

Основною метою другого методу оптимізації та просування сайту є підвищення відвідуваності сайту. Цей спосіб ідеально підходить для підвищення продажу товарів або послуг із сайту, впізнаваності компанії у мережі Інтернет. При цьому основний плюс такого способу просування - постійні клієнти, які повертаються на сайт.

Професійне та якісне просування сайту в нашій студії – це гарантія того, що ваш ресурс перебуватиме в числі лідерів з обраних ключових запитів. Ми докладемо всіх наших зусиль, щоб сайт був на перших сторінках основних пошукових систем.

За час нашої роботи з оптимізації та розкрутки сайтів нами був накопичений величезний роботи у цій сфері. Ми даємо гарантію високої відвідуваності сайту, що просувається. Наші способи оптимізації та розкручування повністю прозорі (так звані "білі" методи). У роботі над оптимізацією коду сторінок, зовнішнім просуванням ресурсів ми не порушуємо вимог пошукачів. Це надійні методи, які дозволяють забезпечити довготривалий ефект. За потреби ми повідомляємо клієнту будь-яку необхідну інформацію щодо технологій просування сайту, і завжди намагаємося досягти обіцяного результату.

Наша студія займаємося лише ефективним просуванням сайтів, націленим на отримання прибутку для наших клієнтів. Серед послуг студії: оптимізація та розкрутка корпоративних, розважальних, промо-сайтів, розкрутка порталів, інтернет-магазинів, багатьох некомерційних проектів.

Наша робота з клієнтом націлена на довготривалу співпрацю. Ми чудово розуміємо, що прибуток від вашого сайту безпосередньо забезпечує нас додатковим роботою та позитивними рекомендаціями про нашу студію.

Використані методи розкрутки сайту та переваги роботи з нами:

  • Ми використовуємо лише дозволені методи просування;
  • Розкрутка сайту в максимально короткий термін;
  • Оптимізація веб-сайтів будь-якої складності та функціональності;
  • Просування веб-сайтів у будь-яких сегментах Інтернет-ринку;
  • Створення оригінальних текстів, які правильно і зрозуміло передають зміст сторінки відвідувачу та пошуковим системам;
  • Безкоштовні консультації щодо ефективного розкручування;
  • Щомісячні звіти про виконану роботу та досягнуті результати;
  • Збільшення відвідуваності та позицій сайту в пошукових системах;
  • Десятирічний досвід роботи з оптимізації та просування різних сайтів.

Вартість робіт за договором на оптимізацію та просування сайту може бути визначена тільки після проведення його комплексного аналізу, виявлення проблем та постановки конкретних завдань, що враховують цілі та особливості саме вашої компанії.