Створення презентацій

Створення презентацій у PowerPoint

Презентація компанії – це електронний варіант подання рекламної інформації. Ця презентація має значні переваги перед статичною поліграфією завдяки широким можливостям використання графіки, анімації та звукового супроводу.


Для кожної презентації розробляється індивідуальний дизайн відповідно до фірмового стилю компанії або ТМ, створюються зображення та готуються фотоматеріали. На етапі верстки презентації в PowerPoint ми максимально використовуємо функціональність програми, щоб забезпечити гарний зовнішній вигляд, зручну для сприйняття інтерактивну навігацію під час показу, продуману анімацію та інтеграцію мультимедіа.

Саме цілісний підхід, що включає створення концепції, структури, наповнення та дизайну, дозволяє створювати презентації, які дають прибуток і дають результат.


Статичні (PDF)
від 4000 грн.
Анімовані (PPT)
від 8000 грн.
Мультимедійні (Video, 3D)
від 20000 грн.
Статична інформація (як буклет).
Кожна сторінка - це текст, картинки (фото, малюнки, схеми, графіки) та таблиці. Статична презентація проста для сприйняття та універсальна під час перегляду на будь-яких носіях.
PowerPoint (Microsoft Office) презентація. Розроблена у програмі для створення та проведення презентацій для Microsoft Windows та Mac OS. Подача інформації з використанням анімації, навігації та звуку (музики). є поєднанням комп'ютерної анімації, графіки, відео, музики та звукового ряду, які організовані в єдине середовище. Інтерактивність, взаємодія з мультимедіа зображенням.
Використання: e-mail розсилка, доповідь та виступ, для завантаження на сайті. Використання: на великому екрані - через проектор або телевізійний екран. Використання: телебачення, на сайті, через проектор, соціальні мережі і т.д.

Розробка презентації поділяється на чотири етапи:


1. Розробка концепції та структури

Підготовка презентації починається з аналізу вихідних даних, які надав Замовник. Фахівці нашої студії вивчають тематику, оцінюють аудиторію, виділяють пріоритети та цілі. Далі проводиться систематизація даних, отриманих щодо інформації. Визначаються ключові моменти та розробляється структура презентації.



2. Написання текстів слайдів

Інформація презентації містить ключові пропозиції. Тому текст презентації має бути лаконічним та зрозумілим: речення – змістовними, а лексика – простою та зрозумілою.



3. Розробка дизайну презентації

Здійснюється розробка загального фірмового стилю презентації (якщо його немає у компанії або ТМ), який є присутнім на кожному слайді. Створюються графічні об'єкти, які сприяють передачі структурно-смислових особливостей тексту та розробляються асоціативні ряди, які полегшують сприйняття презентації та надають тексту емоційного характеру.

Для кожної презентації розробляється унікальний тематичний дизайн.



4. Верстка слайдів презентації

Оформлення презентації проводиться на основі правильної подачі інформації, верстки та якісного дизайну. Елементи дизайну презентації узагальнюють різні матеріали та створюють цілісну картину. Здійснюється "пожвавлення" презентації за допомогою зручної інтерактивної навігації функціоналу Microsoft Office PowerPoint. Остаточний вид продукту має стильне, бездоганне оформлення та сприйняття.

Приклади Power Point презентацій, створених у нашій студії:


Проста презентація
Графічна та текстова інформація

Завантажити приклад (zip) [340 Kb]


Анімована презентація
Складні рухомі об'єкти

Завантажити приклад (zip) [4 Mb]


Мультимедійна презентація
Відео, складні рухомі об'єкти

Завантажити приклад (zip) [2.2 Mb]








Переглянути наші роботи зі створення презентацій

Що потрібно зробити для замовлення послуги?

Для індивідуального прорахунку вашого замовлення передзвоніть у студію за телефоном +38 067 799-84-98 або напишіть листа за адресою info@flomaster.ua

Після отримання від Вас листа менеджер нашої студії зв'яжеться з Вами.