Дизайн зовнішньої реклами

Ефективна зовнішня реклама(біг-борди, сіті-лайти, вивіски та ін.) не просто інформує про об'єкт реклами, а виділяється серед інших подібних рекламоносіїв. Важливу роль цьому грає дизайн зовнішньої реклами. Наша студія розробляє стильний зовнішній дизайн, що запам'ятовується.

У великому місті на людину обрушується потік реклами. Помітний і незабутній дизайн зовнішньої реклами приваблює і зупиняє погляд перехожого, а лаконічний дизайн зовнішньої реклами повідомляє йому про суть пропозиції.

До зовнішньої реклами відносяться всі рекламоносії, розміщені поза будинками: рекламні щити (біг-борди), банери, сіті-формати, брандмауери, вивіски. Усі вони борються за увагу людини та перемога залежить від рівня виконання дизайнера.

Знання сучасних тенденцій, почуття стилю та досвід наших фахівців дозволяють їм розробляти дизайн зовнішньої реклами, який не просто привертає погляд, та викликає позитивні емоції, повідомляє інформацію.

Дизайн зовнішньої реклами є чудовим інструментом залучення нових клієнтів та утримання старих. Гармонійно поєднуючи рекламну інформацію та позитивні емоції, ми розробляємо не просто дизайн зовнішньої реклами, ми створюємо конкурентні переваги її перед іншою.

Вартість розробки дизайну для зовнішньої реклами:

  • дизайну макета біг-борду (3х6м): від 800 до 4000 грн. *
  • дизайну макета сіті-лайту: від 600 до 3000 грн. *
  • дизайну макету вивіски: від 500 до 1000 грн. *

* зразкова вартість роботи. Ціна може бути змінена залежно від простоти чи складності роботи.






Подивитися роботи з розробки дизайну зовнішньої реклами

Що потрібно зробити для замовлення послуги?

Для індивідуального прорахунку вашого замовлення передзвоніть у студію за телефоном +38 067 799-84-98 або напишіть листа за адресою info@flomaster.ua

Після отримання від Вас листа менеджер нашої студії зв'яжеться з Вами.