Работы по разработке сайтов

Розробка сайту:


BRAZOR Barbershop

www.brazor.com.ua

BRAZOR Barbershop - це перш за все чоловіча філософія проведення свого часу. Перукарня для людей, хто цінує відмінний сервіс, серйозне ставлення та піклується про свій зовнішній вигляд. Класичні стрижки, стрижки вусів і бороди, гоління небезпечною бритвою та засоби догляду за волоссям - Ви знайдете у нас не тільки це, а й розуміння, і дружню атмосферу всередині закладу.

У нашій студії було розроблено сайт типу Landing Page. Адаптивний дизайн сайту — це технологія розробки сайту, яка має на меті зручність перегляду веб-сторінки на будь-яких дозволах. Відвідувачів сайтів з телефонів, смартфонів та планшетів стає все більше. У світлі подібних тенденцій нерозумно ігнорувати цей сегмент інтернет-користувачів та розробляти сайти, непристосовані до сучасних гаджетів.

http://www.brazor.com.ua



Відгук про виконану роботу


П.І.Б.: Івлєв Дмитро

Компанія: BRAZOR Barbershop

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Дата: 17 лютого 2016 року

З упевненістю рекомендую колектив студії "LogoMaster та FloMaster" як надійного партнера, що було перевірено мною протягом півроку роботи щодо створення нового бренду BRAZOR Barbershop.

Робота полягала у створенні назви, логотипу, стилю, поліграфічної продукції та сайту. Мене дуже порадувало уважне ставлення до моїх побажань та ідей.

Студія здатна вирішувати складні та нестандартні завдання, що зараз велика рідкість. Фахівці цієї компанії мають широкий досвід для реалізації проектів у галузі комплексного створення бренду.

Велике дякую за роботу! Дуже рекомендую!

Додатково виконано роботу: