Работы по разработке сайтов

Розробка сайту:


ЕНДОМЕД

www.endomed.com.ua

Медичний центр «Ендомед», заснований на базі Національного інституту хірургії та трансплантології АМН України ім. А.А. Шалімова у грудні 1996 р. з метою забезпечення лікувальних закладів України новими технологіями та необхідним медичним інструментарієм.

Компанія активно займається науково-просвітницькою роботою, проводячи наукові семінари та конференції, де розглядаються питання сучасних методик лікування на основі новітніх технологій, впровадження новітніх технологій у практику та детально вивчаються потреби української медицини.

http://www.endomed.com.ua

Відгук про виконану роботу

П.І.Б.: Павшок Ольга

Компанія: Медичний центр "ЕНДОМЕД"

Посада: Комерційний директор

Країна, місто: Україна, м. Київ

Дата: 12 січня 2009 року

Місяць тому студія FloMaster розробила для нас вже другу версію нашого корпоративного сайту За час нашої співпраці з 2004 року, студія зарекомендувала себе як надійний та порядний партнер. У компанії-розробнику ми, перш за все, хотіли б підкреслити - надійність, здатність гнучко вирішувати нестандартні завдання, що виникають при створенні сайту, а так само повну віддачу в процесі роботи. Компанія FloMaster повністю виправдала наші останні очікування. Я хотіла б відзначити високу якість отриманого сайту.

Ми із задоволенням рекомендуємо цю компанію як надійну розробника сучасних та стильних веб-сайтів.