Работы по разработке сайтов

Розробка сайту:


НОВІКОН

www.novikon.com.ua
Наша студія дизайну FloMaster ® Web & Design Studio стала призером у конкурсі веб-сайтів, Проведений компанією REHAU для партнерів - віконних компаній України.

Сайт компанії "НОВІКОН" посів 2 місце, як КРАЩИЙ КОРПОРАТИВНИЙ САЙТ у 2010 році.

Компанія "НОВІКОН" працює з 2000 року і на сьогоднішній день є одним із найбільших виробників металопластикових вікон та дверей з німецького профілю REHAU на півдні України.

Основний напрямок нашої роботи – енергозберігаючі технології у сучасному будинку. Завдяки нашим вікнам Ви отримуєте тепло, затишок та комфорт. З моменту заснування компанія активно розвивається. На сьогодні виробничі потужності дозволяють випускати понад 10000 м.кв. металопластикових вікон на місяць. Якість продукції відповідає європейським стандартам, що підтверджено відповідними сертифікатами.



http://www.novikon.com.ua

Відгук про виконану роботу

П.І.Б.: Павлов Роман

Компанія: «НОВІКОН»

Посада: Директор

Країна, місто: Україна, м. Одеса

Дата: 14 липня 2009


Перед початком великої та серйозної роботи, ми розглядали кілька компаній для співпраці. Однак перевага була віддана студії дизайну FloMaster та LogoMaster, яка запропонувала нам повний комплекс робіт зі створення нашого майбутнього бренду починаючи від назви та закінчуючи створенням та просуванням сайту. Звичайно, нам дуже сподобалися роботи у портфоліо – і ми вирішили розпочати спільну роботу.

Під час роботи не було відчуття, що нам щось нав'язують. Розробники виявили максимальний інтерес до створення бренду, і бажання отримати справжній якісний продукт. Усі агенції розповідають по телефону красиво, але у студії FloMaster та LogoMaster є реальна зацікавленість допомогти замовнику. Співробітники студії насамперед думають про кінцевий результат, що дуже важливо і підкуповує. У процесі роботи нам одразу сподобалося спілкування з керівником та менеджерами, їх розуміння завдань на найвищому рівні.

За створеним бренд-буком були оформлені всі наші торгові точки та магазини, які стали добре привертати увагу та вигідно відрізнятися від конкурентів. Тепер наша компанія має єдиний фірмовий стиль, що дуже позитивно позначилося на продажах і впізнаваності нашого бренду.

Дуже професійно було розроблено web-сайт, який відображає сучасні тенденції у нашій галузі, як в Україні, так і у світі.

Можу порекомендувати компанію тим замовникам, які хочуть отримати якісне рішення "під ключ". Це надійна компанія. Тут працюють професіонали, працюють чітко та впевнено.

Дякую за роботу!

Виконана робота: