Розкрутка та просування сайту

Основні методи та способи розкрутки сайту:


Метод розкручування Короткий опис
1. Розкрутка сайту шляхом реєстрації сайту в каталогах та рейтинги Один з найпоширеніших і найпростіших способів. Основна відмінність між каталогами та рейтингами полягає в тому, що у рейтингах сайт потрапляє у верхні позиції залежно від числа відвідувачів чи числа переглянутих сторінок сайту, на той час як у каталогах сайт може позиціонуватися за більшою кількістю критеріїв (за алфавітом, за датою реєстрації сайту тощо).
2. Розкрутка сайту шляхом реєстрації у пошукових системах Сайт реєструється в пошукових системах системах. Користувачі вводять ключові слова у рядку запиту та отримують список сайтів, упорядкованих відповідно до алгоритму роботи даної пошукової системи
3. Розкрутка сайту шляхом пошукової оптимізації Один із дорогих, але й самих ефективних способів розкручування сайту.
4. Розкрутка сайту шляхом нарощування обсягу та підвищення контенту сайту Найдорожчий, але й найдорожчий ефективний спосіб розкрутки сайту.
5. Розкрутка сайту шляхом банерної реклами Банер (від англ. banner - прапор, прапор, гасло, девіз) – статичне або анімоване графічне зображення із встановленим на ньому гіперпосиланням, що веде на той чи інший сайт.
6. Раскрутка сайта путем контекстной рекламы Контекстная реклама наиболее широко используется в поисковых системах, когда рекламные объявления в виде текстовых ссылок показываются одновременно с результатами, выдаваемыми поисковыми системами по запросам пользователей.
7. Розкрутка сайту шляхом дощок оголошень, форумів, спільнот та чатів Електронні дошки оголошень, форуми, спільноти та чати є місцем в Інтернеті, де практично будь-який бажаючий може залишити будь-яку інформацію ознайомлювального, запрошення, рекламного та іншого характеру.
8. Розкрутка сайту шляхом обміну посиланнями Загальний зміст зводиться до того, що два або більше сайтів за взаємною домовленістю обмінюються гіперпосиланнями між собою один на одного.
9. Розкрутка сайту шляхом партнерської програми Як правило, полягає в розміщенні на своєму сайті рекламного тексту (банера, малюнка і т.д.) з гіперпосиланням, яка веде на сайт партнера.
10. Розкрутка сайту шляхом підписки Полягає у розсилці певному числу одержувачів повідомлень, як правило, рекламного характеру, добровільно виявили бажання їх отримувати.
11. Розкрутка сайту шляхом розсилки електронних повідомлень (e-mail) Полягає у розсилці рекламних повідомлень обмеженому чи необмеженому числу одержувачів без їх запит на отримання повідомлень.

Проведення пошукової оптимізації сайту:

Проведення пошукової оптимізації сайту перед реєстрацією його в пошукових системах, каталогах включає:

  • Аналіз аудиторії, яка зацікавлена у пропонованій продукції та найбільш популярних ключових слів, пов'язаних із видом діяльності компанії;
  • Аналіз та підбір ключових слів.
  • Аналіз та підбір описів сторінок сайту.
  • Додавання спеціальних описів та тегів, що полегшують роботу пошукових роботів і як наслідок, що підвищують рейтинг сайту в пошукових системах.
  • Додати описи до всіх малюнків, а також оптимізувати текст на сторінках з метою підвищення релевантності ключових слів.

Індексація та реєстрація сайту в пошукових системах, каталогах:

Індексація та реєстрація сайту у західних, україномовних та російськомовних пошукових системах, каталогах. Виконуємо ручну (!) Встановлення сайту в чергу на реєстрацію. Не надаємо гарантії, що сайт буде зареєстрований у пошуковій системі (можливі відмови без пояснення причин).

Гарантії: наша компанія не дає жодних гарантій, що Ваш сайт протягом певного часу вийде на лідируючі позиції пошукових системах, т.к. невід'ємні риси пошукових систем, такі як нестабільність результатів, засекреченість алгоритмів та низька швидкість індексації ускладнюють оптимізацію і призводять до великих труднощів за бажання отримати гарантію результату. Однак ми готові продемонструвати наявні результати наших клієнтів!